Bicara Kak Noor

No view

Disebabkan Big Boss tak suka dengan udang kering, gatal kata nya hehe, jadi kaknoor guna bilis lah.Dah minggu cuba nak mengapdet, tp masa sgt tak mengizinkan Pg ni, dicelah masa yg suntuk dan padat, cuba jugak nak masukkan entri tertunggak ni..Assalamualaikum kak noor nani pun suka buat ikan masak cuka selalu nani wat boh ikan duri sedappp nani suka sangat ikan duri masak cuka kalau dapat yang .AZLITA AZIZ said Assalamualaikum Kak Jee Selamat berpuasa dan salam Ramadhan buat kak Jee dan keluarga Doa dari ita semoga Nadia cepat sembuh dan dapat .PpBalqish Nur said kak jee sy br je sekodeng blog kak jee ni kwn sy yg suggest bila saya cara resipi tart dia kata fauziah samad.sy kata fauziah samad yg plakon .Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Lama dah teringin nak buat kuih talam lapis surabaya resepi Chef Asma ni. Kebetulan ada stok keledek ungu, maka tercapailah .Ya Allah, terimalah kami sebagai tetamu Mu ya Allah. Tetamu yang paling istimewa ya Allah, tetamu yang paling paling istimewa ya Allah. Kami tahu, Engkaulah yang .. Kemudian berikan jawapan dalam kotak komen kat entri ini. Kotak komen akan beliau tutup sehingga kontes ini berakhir..

  • Bicara Kak Noor

    Disebabkan Big Boss tak suka dengan udang kering, gatal kata nya hehe, jadi kaknoor guna bilis lah.

  • Secubit Garam

    Dah minggu cuba nak mengapdet, tp masa sgt tak mengizinkan Pg ni, dicelah masa yg suntuk dan padat, cuba jugak nak masukkan entri tertunggak ni..

  • Secubit Garam Ikan Masak Cuka

    Assalamualaikum kak noor nani pun suka buat ikan masak cuka selalu nani wat boh ikan duri sedappp nani suka sangat ikan duri masak cuka kalau dapat yang .

  • Fauziahsamad Com Tepung Pelita Idamanku

    AZLITA AZIZ said Assalamualaikum Kak Jee Selamat berpuasa dan salam Ramadhan buat kak Jee dan keluarga Doa dari ita semoga Nadia cepat sembuh dan dapat .

  • Fauziahsamad Com Tart Nenas Nyonya

    PpBalqish Nur said kak jee sy br je sekodeng blog kak jee ni kwn sy yg suggest bila saya cara resipi tart dia kata fauziah samad.sy kata fauziah samad yg plakon .

  • Sinar Kehidupanku

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Lama dah teringin nak buat kuih talam lapis surabaya resepi Chef Asma ni. Kebetulan ada stok keledek ungu, maka tercapailah .

  • My Kuali Seripayaku

    Ya Allah, terimalah kami sebagai tetamu Mu ya Allah. Tetamu yang paling istimewa ya Allah, tetamu yang paling paling istimewa ya Allah. Kami tahu, Engkaulah yang .

  • Kakcik Seroja

    . Kemudian berikan jawapan dalam kotak komen kat entri ini. Kotak komen akan beliau tutup sehingga kontes ini berakhir..

Resep Masakan Lainnya:

No related post!